Welcome to our website!

Å betjene kunder, vi snakker ikke bare

LGLPAK LTD.har alltid sett på å betjene kunder helhjertet som sitt formål, som ikke bare krever en serviceinnstilling, men også utmerkede faglige egenskaper;ellers vil betjening av kunder være bevisst og maktesløs.Hvordan gjør våre ansatte i det daglige arbeidet?

shutterstock_429110848-e1506984791908

Profesjonalitet og detaljert forarbeid: For en profesjonell kunde har vår utenrikshandelselger gjort detaljerte forberedelser før han svarer kunden med en dyp forståelse av produktet og bransjen, og kontinuerlig akkumulering og læring.Fortell kundene våre kjernefordeler og prisnivåer, og fortell dem våre prisfordeler, kvalitet og serviceegenskaper.

Virkelig møte kundenes interesser og behov: Under prosessen med å kommunisere med kunder forstår selgere dypt kundenes mest reelle behov og forvirring om produkter og bestillinger, tar initiativ til å løse disse gåtene, og oppriktig empati, stå på kundens perspektiv for kundeservice.

Oppriktig service og servicedetaljer av høy kvalitet: å gjøre utenrikshandel er en kjedelig jobb, bestillingsprosessen er mer en kommunikasjonsprosess mellom utenrikshandelselgere og kunder.Under denne prosessen er våre selgere i beredskap hele dagen, så lenge kundene trenger det., Uansett hva problemet er, vil vi svare kunden innen 24 timer.

Samarbeid med innkjøpsavdeling: I tillegg til produktkvalitet er det kundene bryr seg mest om pris.En konkurransedyktig pris er spesielt viktig.Når vi får henvendelsen, vil vi jobbe tett med våre kolleger i innkjøpsavdelingen for å tilstrebe den gunstigste prisen for våre kunder, og for å gjennomføre vinn-vinn-samarbeidet.

Alle ansatte i LGLPAK LTD., uansett holdning, profesjonalitet eller tjenestebevissthet dannet under påvirkning av selskapets bedriftskultur, presenterer alle vår mest virkelige tilstand: å betjene kunder, vi snakker ikke bare.


Innleggstid: 13. august 2021