Welcome to our website!

Hundeavfallspose er mye brukt

For tiden øker antallet kjæledyr som holdes i familier, og søppelsekkene som brukes av kjæledyr blir mer og mer populære.Det er uunngåelig at hunder trenger bæsj når de går ut på tur eller går ut med et kjæledyr.Hvis du lar den være i fred, vil den forårsake miljøskader og ulemper for andre.Ingen vil tråkke på skiten.

I henhold til den nåværende populariteten til hundeavfallsposer, har LGLPAK uavhengig utviklet en ny type nedbrytbar pose.

企业微信截图_16110465713453
企业微信截图_16110438224716

Disse hundebæsjposene er et ekte grønt produkt.Den unike prosessen gjør den velduftende og behagelig, og maisstivelsesmaterialet gjør den fullstendig nedbrytbar på ca. 30 dager.Den er mye brukt og er ikke begrenset til død kjæledyravføring.Kanskje vil du også gå på shopping, eller du kan ha rester på kjøkkenet ditt.Kanskje hagen din har døde blader og fallende blomster å samle, det kan komme godt med.Biologisk nedbrytbare bæsjposer spiller samme rolle som vanlige plastposer, men gir ikke press og belastning på naturen, som åpenbart er det beste valget for daglig bruk.


Innleggstid: 23. januar 2021