Welcome to our website!

Papirsugerør

Med den generelle forbedringen av folks bevissthet om miljøvern, har mange vanlige plastprodukter i livet blitt erstattet av nedbrytbare plastprodukter og papirprodukter, og papirsugerør er en av dem.
Fra 1. januar 2021 reagerte den kinesiske drikkevareindustrien på det nasjonale «plasthalmforbudet» og erstattet det med papirsugerør og biologisk nedbrytbare sugerør.På grunn av den relativt lave kostnaden begynte mange merker å bruke papirsugerør.
Sammenlignet med andre materialer har papirsugerør fordelene med miljøvern, lav pris, lav vekt, enkel resirkulering og ingen forurensning.Fordi bruken av papirsugerør fortsatt er på et tidlig stadium og teknologiutviklingen ennå ikke er moden, vil det være noen unike svakheter ved papirprodukter i bruk.For eksempel om vinteren fokuserer mange butikker hovedsakelig på varme drikker og melketeprodukter.Taropuré, mochi og papirsugerør er ganske enkelt "dødelige fiender" til varm melkete.Den indre veggen til perle- og papirsugerrørene vil også generere friksjon og kan ikke suges opp.For det andre, frisk fruktte, drikk smaken av frukten, uansett hvor godt papirhalmhåndverket er, vil det ha en smak når det nettopp er produsert, og det vil dekke over duften av frukten.Disse problemene vil imidlertid ikke alltid være lenkene som begrenser utviklingen av papirsugerør.
For tiden går utviklingen av papirsugerør mot trenden med PLA-sugerør.Det antas at utvikling og utnyttelse av papirsugerør vil bli mer og mer modent og omfattende.


Innleggstid: 01-04-2022